SiMUN 2015: 22. do 26. september

http://www.meos.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/zmajski most_avtorgk-is-113.jpglink

SiMUN 2015

22.-26. September 2015 in Ljubljana!

http://www.meos.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/slika za appligk-is-113.jpglink

Applications are open

http://www.meos.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/IMG_3183gk-is-113.JPGlink

Past Simulations

http://www.meos.si/modules/mod_image_show_gk4/cache/slike-organizatorjev-2014.rsz_skupinska5gk-is-113.jpglink

SiMUN TEAM 2015

  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Last minute prijave

Dragi študentje!

Odprli smo tretji val prijav – SIMUN last minute prijave!
Vsi, ki vas zanimajo mednarodni odnosi, ste toplo vabljeni, da se nam konec septembra pridružite na mladinski konferenci, kjer bomo simulirali dva odbora Združenih narodov.

Sodeč po programu, ki ga lahko poiščete na naši strani, se nam obeta zanimiv otvoritveni dan. Poslušali bomo govore povabljenih gostov, ob pogostitvi se bomo družili s tujimi veleposlaniki in hkrati občudovali likovno razstavo o miru.

Prijave bodo odprte do 6. septembra!

 

Bookleti so že na voljo!

Vsem udeležencem sta že na voljo letošnji brošuri za Varnostni svet in Svet za človekove pravice, s katerima si lahko pomagate pri pripravi na simulacijo v septembru. Vsi delegati ste že (ali pa še boste v naslednjih nekaj dneh) dobili svoj booklet prek e-pošte, svoj tiskani izvod pa dobite prvi dan dogodka, 22. septembra 2015. Povezavo do PDF datoteke lahko najdete pod zavihkom 'SiMUN - odbori in teme - Varnostni svet/ Svet za Človekove pravice' ali pa sledite naslednjima povezavama:

Varnostni svet

Svet za človekove pravice

GREEN SiMUN 2015

V luči naraščajočih globalnih temperatur in neposredne nevarnosti katastrofalnih naravnih nesreč, kot posledica globalnega segrevanja, smo se organizatorji odločili, da na letošnji konferenci uberemo strategijo prihodnosti organizacije dogodkov: SiMUN 2015 bo zelen!

Pripravili smo osnovne smernice za udeležence simulacije in pa še daljši in podrobnejši spisek okolju prijaznih pravil za organizatorje konference.

Naš skupni cilj bo, da pustimo čim manjši ogljikov odtis.